Manfrotto PIXI Plus

Manfrotto on päivittänyt Pixi-sarjan nokkelan minijalustan. 182 gramman Plus-versiossa on nyt ergonomisesti muotoillut kumipinnoitteiset jalat, joten sitä on helpompi pitää kädessä videoidessa, kun jalusta on taitettu kasaan.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Manfrotto
9.1

Manfrotto on päivittänyt Pixi-sarjan nokkelan minijalustan. 182 gramman Plus-versiossa on nyt ergonomisesti muotoillut kumipinnoitteiset jalat, joten sitä on helpompi pitää kädessä videoidessa, kun jalusta on taitettu kasaan. Jalusta kestää yhden kilon painon. Kuulapään asentoa on helppo muuttaa painamalla yhtä painiketta, ja uutuutena on, että kuulapäätä voi kääntää 90 astetta, joten pystykuvauskin onnistuu. Se toimii nopeasti ja kätevästi – ja se on hyödyllinen 19 euroa maksavan Pixi Clamp -lisävarusteen kanssa, jolla jalustaa ja puhelinta voi käyttää esimerkiksi selfie-videointiin. Pidikkeeseen voi myös lisätä pieniä led-valoja, jolloin videoista tulee vielä hienompia.

Arvio

Jalusta kestää yhden kilon painon. Kuulapään asentoa on helppo muuttaa painamalla yhtä painiketta, ja uutuutena on, että kuulapäätä voi kääntää 90 astetta, joten pystykuvauskin onnistuu.

Ominaisuudet

Merkki
Manfrotto