OnePlus 6

Helppokäyttöinen ja nopea Android-puhelin, joka on hinnaltaan paljon kilpailijoita edullisempi. Kaksoiskamerasta huolimatta kuvanlaatu jää paljon jälkeen iPhone X:stä ja Samsung Galaxy S9:stä.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #OnePlus
8.4

Kiinalainen OnePlus yrittää uudella huippumallillaan OnePlus 6:lla haastaa Sonyn, Applen ja Samsungin huippumallit. OnePlus6:n hinta on paljon alhaisempi kuin kilpailijoiden, ja jos tähtäimessä on saada hyvä ja toimiva älypuhelin, joka selviää perustehtävistään, valinta on loistava. Snapdragon 845 -prosessori on hurjan nopea, ja samaa voi sanoa kasvojentunnistuksesta, joka reagoi jo hieman ennen kuin puhelin on käännetty kasvoja kohti. On hyvä, että Android-puhelimessa on valmiina vain vähän sovelluksia ja lisäkrääsää, jolloin käyttäjä voi itse päättää, miltä käyttöliittymän tulee näyttää.
OnePlus 6:ssa on kaksoiskamera, ja samoin kuin iPhone X:llä ja Samsung S9:llä, puhelimella saa siksi muotokuvia, joiden tausta on sumea. Toisin kuin näillä kahdella kilpailijalla, taustapuolen kaksoiskamerassa ei ole teleä eikä laajakulmaa. Kameroiden tarkkuudet ovat 20 ja 16 megapikseliä ja valovoima F1,7. Taustan saa sumeaksi, mutta bokeh ei ole erityisen vaikuttava, ja kohinanpoisto merkitsee sitä, että yksityiskohtien toisto ei ole vakuuttava edes ISO 100:lla. Toisaalta kohina pysyy poissa vielä ISO 1600:lla. Kontrasti on hieman jyrkkä, mutta värit ovat luonnolliset. Puhelimen akku on hyvä ja se latautuu nollasta sataan prosenttiin jo 55 minuutissa.

Conclusion

Helppokäyttöinen ja nopea Android-puhelin, joka on hinnaltaan paljon kilpailijoita edullisempi.

Kaksoiskamerasta huolimatta kuvanlaatu jää paljon jälkeen iPhone X:stä ja Samsung Galaxy S9:stä.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus