OnePlus 7T

OnePlus maksaa reilut 600 euroa, mikä on noin puolet vastaavan iPhonen hinnasta. Puhelimessa on muun muassa suuri ja erinomainen 6,55 tuuman näyttö.

#Lisävarusteet #OnePlus
9.2

OnePlus 7T maksaa reilut 600 euroa, mikä on noin puolet vastaavan iPhonen hinnasta. Puhelimessa on muun muassa suuri ja hyvä 6,55 tuuman näyttö, jonka virkistystaajuus on 90 hertsiä tavallisen 60:n sijasta. Seurauksena on sulavampi kokemus, kun esimerkiksi liikutaan verkkosivulla. Etupuolen kamera on piilossa pienen silmän takana aivan yläreunassa.

7T on ensimmäisiä matkapuhelimia, joissa on uusi Android-versio, ja työskentely sujuu sillä juohevasti ilman turhaa odottelua. Se koskee erityisesti kasvotunnistusta, jossa ei tarvitse pyyhkäistä ylöspäin vaan ainoastaan painaa sivussa olevaa painiketta. Akku latautuu 70 prosenttiin puolessa tunnissa ja antaa jo muutaman minuutin latauksen jälkeen virtaa tunneiksi.

Kameroiden polttovälit ovat 17, 26 ja 51 mm. Tarkkuus on kamerasta riippuen 12 tai 16 megapikseliä, ja pro-valikosta voi myös valita jopa 48 megapikseliä. Kuvien laatu on hieno, erityisesti päivänvalossa, ja ne yltävät lähes samalle tasolle kuin viimeisimmän – ja paljon kalliimman – iPhone-mallin. 48 megapikselin kuvat näyttävät keinotekoisilta ja taulumaisilta, jos ne näytetään 100 prosentin koossa.

Arvio

Kuvien laatu on hieno, erityisesti päivänvalossa, ja se on lähes samaa tasoa kuin viimeisimmän – ja paljon kalliimman – iPhonen.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus