Profoto A1X

Profoto tunnetaan korkealaatuisista salamalaitteistaan, ja laatu näkyy myös tässä ammattilaistason salamassa, jossa on kestävä litiumioniakku ja johon kuuluu laukku, jalusta ja pyöreä hajotin. Valo on kaunista ja pehmeää ja valotus tarkka.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Profoto
8.5

Profoto tunnetaan korkealaatuisista salamalaitteistaan, ja laatu näkyy myös tässä ammattilaistason salamassa, jossa on kestävä litiumioniakku ja johon kuuluu laukku, jalusta ja pyöreä hajotin. Valo on kaunista ja pehmeää ja valotus tarkka. Testasimme A1X:ää Canonissa, mutta sen saa myös Nikoniin ja Sonyyn. Käyttö on samanlaista: A1X asetetaan salamakenkään ja valotuksenkorjausta säädetään tarpeen mukaan.

Salamassa on myös kiinteä, heikko led-valo videovaloksi tai tarkennukseen hämärässä. 1250 eurolla saa A1X:n ja lähettimen, joka laukaisee salaman radio-ohjauksella, kun salama ei ole kamerassa. A1X:n suurin heikkous on, että se maksaa lisävarusteineen neljä kertaa niin paljon kuin ammattilaistason Godox V1 Speedlite.

Arvio

A1X:n suurin heikkous on, että se maksaa lisävarusteineen neljä kertaa niin paljon kuin ammattilaistason Godox V1 Speedlite.

Ominaisuudet

Merkki
Profoto