Samsung Galaxy Note 10

Note-mallien erikoisuus on puhelimeen piilotettu kynä. Samsungin mukaan Note 10 on yrityksen tähän asti tehokkain matkapuhelin, jossa on terävää jälkeä tekevä kamera.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Samsung
8.9

Note-mallien erikoisuus on puhelimeen piilotettu kynä. Samsungin mukaan Note 10 on yrityksen tähän asti tehokkain matkapuhelin, jossa on terävää jälkeä tekevä kamera. Takana on kolme kameraa, joista yhdessä on ultralaajakulma, toisessa laajakulma ja kolmannessa teleobjektiivi. Valotuksen ja värintoiston puolesta uutuusmalli pärjää erinomaisesti. Värit ovat luonnolliset ja varjoalueet sävykkäät. Laajakulmakamera piirtää terävimmin, mutta kuvien yksityiskohtaisuuden suhteen Samsung on jäänyt Applen iPhone 11 Prosta, joka on parempi myös yökuvauksessa. Kamerasovelluksella on monia toimintoja, mm. pro-tila, jossa voidaan säätää ISO-herkkyyttä ja valotusaikaa. Raakakuvatiedostoja voidaan tallentaa vain laajakulmakameralla.

Kynä on erittäin tarkka, mutta parasta siinä on se, että sitä voidaan käyttää kameran kaukosäätimenä. Selfietä kuvattaessa on paljon helpompaa pitää puhelinta yhdessä kädessä ja ottaa kuvia kynä toisessa.

Galaxy Note 10 on mukava ja nopea Android-puhelin, jossa on hyvä näyttö ja joka pysyy hyvin käsissä. Kamera on ehdottomasti huippuluokkaa, mutta iPhone 11 Pron kamera on vielä hiukan parempi.

Conclusion

Kamera on ehdottomasti huippuluokkaa, mutta iPhone 11 Pron kamera on vielä hiukan parempi.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung