Samsung Galaxy S4 Zoom

Näyttää taskukameralta, mutta on älypuhelin. Galaxy S4 Zoom murtaa rajoja. Kuvanlaatu ja käyttömukavuus ovat hyvät, ja siinä on kymmenkertainen polttovälialue.

#Lisävarusteet #Samsung
9.4

S4 Zoomista saa käsikahvan ansiosta kuvattaessa hyvän otteen. Se ei tule ilmaiseksi, sillä käsikahva tekee laitteesta 2,5 cm syvän. Niin zoomauspainikkeesta kuin näytöltäkin voidaan zoomata vapaasti 24–240 mm:n polttovälialueella. Kamera reagoi laukaisimen painallukseen nopeasti, ja kuvaaja tavoittaa helposti kaikki tarpeelliset säädöt, kuten valotuksenkorjauksen, valkotasapainon, herkkyyden ISO 100–3200, mittausalueen ja sarjakuvauksen. Puhelimen pohjassa on jopa jalustakierre. Säätömahdollisuuksia voi käyttää rauhassa, sillä 4,3-tuumainen näyttö toistaa kuvan sellaisena, mikä siitä tulee. Kamerassa on oma viiden gigatavun muisti sekä microSD-muistikorttipaikka korkeintaan 64 gigatavun kokoiselle kortille.
Kameran kennon tarkkuus on 15,9 megapikseliä. Kenno on kooltaan suurempi kuin useimmissa kännyköissä. Optinen polttovälialue vastaa kinokoossa 24–240 mm:ä. Kuvanlaatu on kaikissa valaistusolosuhteissa hyvä ja riittää mainiosti 13 x 18 cm:n kokoisiin tulosteisiin.

Arvio

Jos älypuhelimen on toimittava myös taskukamerana, on vaikeata löytää parempaa vaihtoehtoa. Kerta toisensa jälkeen yllätyimme siitä, millaista laatua ja millaisia ominaisuuksia tähän pieneen ja helppokäyttöiseen Galaxy S4 Zoomiin kätkeytyykään.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung