Samsung Galaxy S9+

Loistava kuvanlaatu. Yksityiskohdat näkyvät ja värit toistuvat kauniisti sekä jpeg- että raakakuvissa. Telekameralla ei voi ottaa raakakuvia. Kameraso- velluksesta tulee helposti tehneeksi vääriä valintoja.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Samsung
9.4

Samsungin uuden lippulaivamallin kuvanlaatu on puhelinten huippuluokkaa. Uutuus päihittää iPhone X:n ja Huawei P20 Pron niin yksityiskohtien toiston, luonnollisten värien kuin tarkan valotuksenkin osalta. Puhelimen takana on kaksi kameraa, joiden polttovälit vastaavat 26 ja 52 mm:iä.
Samsungin kamerasovelluksesta voi valita Pro-tilan ja säätää esimerkiksi ISO-herkkyyttä ja valotusaikaa. Kameralla voi myös ottaa raakakuvia, joissa valot ja värit saa täsmälleen kohdilleen. Ikävä kyllä raakakuvamahdollisuutta voi käyttää vain laajakulmakameralla kuvattaessa.
Teimme usein vääriä valintoja kameralla. Näyttöä pitää koskettaa hyvin kevyesti, sillä sovellus vaihtaa ärsyttävän herkästi kuvausohjelmaa ja menee esimerkiksi panoraama- tai selfie-tilaan. Hyvä kuvanlaatu kohottaa kuitenkin arvosanaa.
Ainutlaatuista on, että laajakulmakamerassa voi valita joko F1,5:n tai F2,4:n aukon. Jos kohdetta kuvataan hyvin läheltä, taustan saa hieman sumeammaksi F1,5:lla, mutta muuten emme huomanneet eroa, joten olisimme hyvin voineet tyytyä kiinteään F1,5:n aukkoon. Android-puhelimessa on mainio näyttö, mutta siinä on myös ärsyttävä ohjetoiminto, joka aktivoituu aivan liian helposti.

Conclusion

Android-puhelimessa on mainio näyttö, mutta siinä on myös ärsyttävä ohjetoiminto, joka aktivoituu aivan liian helposti.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung