Samsung Galaxy TabPro S

Supertaulutietokone

#Lisävarusteet #Samsung
8.9

Tähän asti Windows 10 -taulutietokoneiden kuningas on ollut Microsoftin Surface Pro 4, mutta Samsungin Galaxy TabPro S on kova haastaja. Paperilla taistelu näyttää selvältä. TabPro S pyörittää samaa käyttöjärjestelmää ja siinä on 12 tuuman ja 2160 x 1400 pikselin näyttö. Taulutietokoneet eivät yleensä vedä vertoja tavallisille kannettaville tietokoneille, mutta Galaxy TabPro S pääsee lähelle. Näytöllä on miellyttävä työskennellä. Värit ovat kauniit ja yksityiskohdat terävät. Mukana tuleva näppäimistö vaikuttaa hauraalta ja sen kosketuslevyhiiri on epätarkka. Kontrasti muuten tyylikkääseen muotoiluun on kova. Testasimme laitteessa Photoshop CC:tä. Raakakuvan muuntaminen onnistui helposti, samoin tasojen kanssa työskentely. Näyttö on mukavan kokoinen. TabPro S näyttääkin olevan kohtuullisen hyvä vaihtoehto kannettavalle tietokoneelle kaikille paljon matkustaville.

Arvio

Tehokas ja suuri taulutietokone. Tallennustilaa 128 Gt. Terävä näyttö. Nopea ja tehokas kuvankäsittelyyn matkoilla. Näppäimistö kuuluu pakettiin.
Näppäimistö tuntuu hataralta. Kaipasimme usb-porttia, joka löytyy kilpailijoista. Tässä laitteessa usb:n käyttö vaatii sovitinta.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung