Samsung Portable SSD T7 Touch 1TB

Tämä pieni kiintolevy on luottokortin kokoinen ja vain 0,8 sentin paksuinen, ja T7 Touchissa on pieni sormenjälkitunnistin, jolla sen voi avata.

#Lisävarusteet #Samsung
8.9

Tämä pieni kiintolevy on luottokortin kokoinen ja vain 0,8 sentin paksuinen. Siihen mahtuu kuitenkin teratavun verran dataa, ja koska kyseessä on SSD-kovalevy, vauhti on nopea. Samsung lupaa siirtonopeudeksi 1050 megatavun verran sekunnissa. Se on hieman nopeampaa kuin samanhintaisella Lexar SL100 Prolla. Kokeilimme 20 gigatavun kansion siirtoa nopealle MacBook Prolle, ja se vei 36 sekuntia USB-C:n kautta. Toiseen suuntaan kului vain 29 sekuntia, kun Lexar vaati 54 sekuntia, joten ero on merkittävä. Jos halutaan Thunderboltilla suurempia nopeuksia, pitää yhä edelleen valita Samsung X5, jonka hinta on kaksinkertainen. T7 Touchissa on pieni sormenjälkitunnistin, jolla kiintolevyn voi avata. Se on yksinkertaista ja nopeaa.

Arvio

Samsung Portable SSD T7 Touch on tyylikäs, pieni ja nopea. Se on myös plussaa, että tiedostot voidaan suojata sormenjälkitunnistuksella.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung