Sigma Mount Converter MC-11

Otsikko ei ehkä ole aivan oikeudenmukainen, mutta Sigman sovittimella voi käyttää Canonin EF-objektiiveja Sonyn peilittömissä järjestelmäkameroissa. Ainakin, jos objektiivi on Sigman tuotantoa.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Sigma
8.0

Otsikko ei ehkä ole aivan oikeudenmukainen, mutta Sigman sovittimella voi käyttää Canonin EF-objektiiveja Sonyn peilittömissä järjestelmäkameroissa. Ainakin, jos objektiivi on Sigman tuotantoa. Sigma suositteleekin, että vain sen objektiiveja käytetään, ja ne toimivatkin mainiosti sekä valo- että videokuvauksessa, joskin joissain tilanteissa tulos on parempi Sonyn omilla objektiiveilla Sonyn rungoissa.

Kokeilimme myös Canonin omia L-objektiiveja. Niillä automaattitarkennus toimii hienosti, kun kuvataan liikkumatonta kohdetta, vaikka tarkkuus ei aina olekaan paras mahdollinen. Liikkuvien kohteiden kuvaamiseen sovitinta ei kannata käyttää, vaan silloin täytyy käyttää Sigmaa. Video vaatii käsitarkennuksen.

Arvio

Liikkuvien kohteiden kuvaamiseen sovitinta ei kannata käyttää, vaan silloin täytyy käyttää Sigmaa. Video vaatii käsitarkennuksen.

Ominaisuudet

Merkki
Sigma