Sigma USB Dock UD-01

Tämä ainutlaatuinen valokuvaustuote antaa objektiivin säätöihin ja asetuksiin aivan uusia mahdollisuuksia.

#Lisävarusteet #Sigma
9.0

Tälmän usb-telakan avulla voidaan päivittää yhteensopivan objektiivin laiteohjelma suoraan pc:ltä tai Macilta sekä säätää tarkennusta ja kuvanvakainta. Säädöt tallennetaan kahtena versiona, esim. yksi videolle ja toinen toimintakuviin, ja muissa tilanteissa käytössä ovat oletusasetukset. Ensin haetaan ja asennetaan Sigma Optimization PRO -ohjelma ja sitten yhdistetään telakka tietokoneeseen usb-johdolla.
Kun ohjelma on tunnistanut objektiivin, voidaan etsiä laiteohjelmapäivityksiä. Sen jälkeen voidaan rajoittaa tarkennusaluetta, hienosäätää tarkennusta ja valita, painotetaanko normaalia vai nopeaa tarkennusta. Lisäksi voidaan valita liukuva tarkennus, joka näyttää videolla paremmalta, sekä vielä säätää sitä, missä tasoissa objektiivin kuvanvakain toimii.
Telakka toimii toistaiseksi täysin vain 2 800 euron hintaisen Sigma 120–300 mm F2,8:n kanssa. Neljä muuta objektiivia toimii osittain, mutta niissä voidaan vain päivittää laiteohjelma ja säätää tarkennusaluetta.

Arvio

Sigman usb-telakka on älykäs takaosan peitinlevy uudemmille Sigma-objektiiveille. Idea on uusi ja virkistävä, ja kuulemme siitä toivottavasti paljonkin lisää. Odotamme mielenkiinnolla, että telakan käyttökelpoisuus laajenee täysimittaisena useampiin objektiiveihin.

Ominaisuudet

Merkki
Sigma