Wacom Intuos Pro Medium

Wacomin uusi piirtopöytä vakuuttaa muodoillaan ja toiminallaan. Intuos Pro on täydellinen Photoshopin ja Elementsin kumppani. Ja päälle päätteeksi vielä langaton.

#Lisävarusteet #Wacom
9.1

Kun puhutaan digitointipöydistä eli digitaalisista piirtopöydistä, ei markkinajohtaja Wacomia voida ohittaa. Intuos Pro on uusi piirtopöytäsarja vaativille kuvankäsittelijöille ja piirtäjille. Mallia on kolmea kokoa, Small, Medium ja Large. Muotoilu on tyylikäs. Pinta tuntuu hyvältä, ja monien pikavalintapainikkeiden ansiosta esim. toimintojen valitseminen tai siveltimen koon muuttaminen käyvät käden käänteessä. Intuos Pro tukee monikosketusta, joten esimerkiksi kesken Photoshopilla työskentelyn voidaan muuttaa siveltimen kokoa tai vaihtaa työkalua. Kuvan kokoa voidaan muuttaa ja kuvaa voidaan kiertää. Kynästä saa hyvän otteen. Se toimii hyvin piirtopöydän kanssa, joten kuvan osia voidaan esim. kloonata hyvin tarkasti. Piirtäjä arvostaa sitä, että pöytä tuntee siveltimen asennon 60 eri kulmassa, ja että paine tunnistetaan 2 048 eri tasona, joten esimerkiksi viivasta tulee kovemmin painettaessa paksumpi. Intuos Pro yhdistyy usb:lla tai Bluetoothilla sekä pc- että Mac-tietokoneeseen.

Arvio

Intuos Pro kuuluu niihin tuttavuuksiin, joista ei haluaisi luopua. Photoshopia on ilo käyttää piirtopöydän kanssa. Materiaalivalinnat, muotoilu ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa. Hinta on korkea vaan ei kohtuuton, kun muistetaan sen kätevät toiminnot.Intuos Pro er blant den typen bekjentskaper man nødig slipper igjen. Digitizeren er en fryd å arbeide med i Photoshop. Materialvalg, utforming og ergonomi er på topp. Prisen er høy, men ikke urimelig når man tenker over alle de smarte funksjonene.

Ominaisuudet

Merkki
Wacom