Xtorm AP250 Solar Panel Booster 14 Watts

Tehokas aurinkokennolaturi, jonka pitää puhelimen ja kameran elossa erämaissakin. Vaatii aurinkoa eikä toimi ikkunan läpi. Toimii parhaiten 45 asteen kulmassa. Ei kestä sadetta.

tekijä Välineopas #Lisävarusteet #Xtorm
9.0

Varavirtalähde on ratkaisu, kun älypuhelin kaipaa lisää virtaa pitkän, liikkeellä vietetyn päivän aikana. Mutta jos matka suuntautuu erämaihin, jossa pistorasioita ei ole tarjolla, kannattaa harkita hollantilaisen Xtormin aurinkokennolaturin hankkimista. Se on ohut, 315 grammaa painava paneeli, jonka voi taittaa kasaan ja napsauttaa kiinni, jolloin se kulkee kätevästi repussa. Solar Panel Booster ei varastoi virtaa, mutta sillä voi ladata puhelimen, tabletin, varavirtalähteen ja kameran luonnossa.
Olosuhteet ovat parhaat kello 9–15 pilvettömällä säällä. Tällöin saimme ladatuksi iPhone X:n 37-prosenttisesti yhden tunnin 26 minuutin aikana. iPad 2018 latautui 22-prosenttisesti tunti 22 minuutissa. Kolmen jälkeen aurinko ei ole enää niin voimakas, mutta saimme silti pumpatuksi 29 prosenttia suureen iPad Prohon, jonka näytön koko on 12,9 tuumaa. Se vei kaksi tuntia 29 minuuttia kello 16:sta eteenpäin.
Paneelissa on kaksi usb-liitintä, joten kahta laitetta voi ladata samanaikaisesti, ja pienestä näytöstä näkyy, paljonko ampeereita kulkee. Paneeli on roiskesuojattu ja sen mukana tulee karbiinihaka, jonka avulla sen voi kiinnittää reppuun ja ladata laitteita vaelluksen aikana.

Arvio

Tehokas aurinkokennolaturi, jonka pitää puhelimen ja kameran elossa erämaissakin.

Vaatii aurinkoa eikä toimi ikkunan läpi. Toimii parhaiten 45 asteen kulmassa. Ei kestä sadetta.

Ominaisuudet

Merkki
Xtorm