FUJINON XF200mmF2.0 R LM OIS WR

Fantastinen objektiivi, oikea luonto- ja konserttikuvaajien unelma. Kuvanlaatu on erinomainen. Paino ja hinta ovat kilpailukykyiset. Hinta on luonnollisesti korkea, mutta alhaisempi kun Canonin ja Nikonin kilpailevilla objektiiveilla, joiden hintaan ei lisäksi sisälly telejatketta.

tekijä Välineopas #Objektiivit #Fujifilm
9.1

Fujifilm on kuuluisa erinomaisesta kiinteäpolttovälisten objektiivien valikoimastaan. Ne tuottavat tavallisesti parempilaatuisia kuvia kuin zoomobjektiivit, mutta tähän asti 90-millinen on ollut niistä pisin. Asiaan on nyt tullut muutos, joka on todella vaikuttava.
Uuden objektiivin pinta on hienon helmenvalkoinen, ja painikkeet ja tarkennus- ja aukkorenkaat tuntuvat käsiin miellyttävän täsmällisiltä.
Objektiivissa on peräti 19 linssi­elementtiä, ja vaikka se on enemmän kuin Canonin ja Nikonin nykyisissä objektiiveissa, XF200 on niitä jopa 665 grammaa kevyempi – ja satoja euroja halvempi.
Kuvanlaadusta ei todellakaan ole tingitty. Kuvat ovat fantastisen hyviä, tarkkuus on erinomainen
ja taustasumennus silkinpehmeä.
Tarkennus toimii salamannopeasti.
Saimme kuvanvakaimen avulla täysin teräviä kuvia käsivaralta 1/12 sekunnin ajalla. Objektiivin sivulla on tarkennuspainikkeet, ja tarkennuspiste on mahdollista tallentaa. Mukana tulee hyvä 1,4-kertainen telejatke.

Arvio

Mukana tulee hyvä 1,4-kertainen telejatke.

Ominaisuudet

Merkki
Fujifilm