Laowa 100 mm F2.8 CA-Dreamer Macro 2X

Kiinalainen Laowa on tunnettu uniikeista objektiiveistaan. Myös tämä kaksinkertaiseksi suurentava makro on ainutlaatuinen.

tekijä Välineopas #Objektiivit #Laowa
8.9

Tämä makro-objektiivi suurentaa kohteen kaksinkertaiseksi – kaksi kertaa niin paljon kuin normaali makro, mihin eivät luokan muut objektiivit pysty, ja esiin tulee hurjasti yksityiskohtia. Mutta kieli täytyy pitää keskellä suuta, sillä syvyysterävyysalue on minimaalinen ja pienikin vähän liian tiukan tarkennusrenkaan liike siirtää tarkennusaluetta merkittävästi.

Käytimme testissä Canonin peilillistä. Objektiivin saa myös Nikonin peililliseen ja Sony FE:hen, ja sitä on tulossa Canon RF:ään ja Nikon Z:aan. Tarkkuus on erinomainen keskeltä kulmiin kaikilla aukoilla. F2,8:lla näkyy voimakasta vinjetointia, joka katoaa täysin F5:lla. Makrokuvaajien kannattaa tarttua tilaisuuteen. Käsisäätöinen objektiivi on korkealuokkainen ja tarjoaa hyviä mahdollisuuksia kohtuuhintaan.

Conclusion

Makrokuvaajien kannattaa tarttua tilaisuuteen. Käsisäätöinen makro on korkealuokkainen ja tarjoaa hyviä mahdollisuuksia kohtuuhintaan.

Ominaisuudet

Merkki
Laowa