Olloclip Mobile Photography Box Set for iPhone X

Hyvä superlaajakulma. Objektiivit on helppo laittaa täsmälleen puhelimen objektiivien kohdalle. Paketti peittää iPhone X:n valo- ja kasvojentunnistuksen, ja suojukset on hankala poistaa.

tekijä Välineopas #Objektiivit #Olloclip
7.9

Yhdysvaltalainen Olloclip valmistaa objektiivijärjestelmiä iPhoneihin ja on tehnyt tämän paketin iPhone X:ään. Paketissa on kiinnike ja kolme objektiivia. Esimerkiksi taustapuolen kameraan voidaan saada superlaajakulma ja etupuolen kameraan kalansilmäobjektiivi samaan aikaan, ja kiinnike huolehtii siitä, että lisäobjektiivit asettuvat täydellisesti iPhone X:n objektiivien keskelle. Etupuolen objektiivi kuitenkin peittää sekä kasvojentunnistuksen, joten IPhone X:ää on vaikea käynnistää, että valokennon, joka säätää näytön valoisuutta. Puhelin siis luulee olevansa pimeässä ja säätää näytön valon voimakkuuden pieneksi, mikä on erittäin epäkäytännöllistä.
Laajakulman ja kalansilmän lisäksi mukana on makro-objektiivi. Käytimme erityisesti laajakulmaa, jonka terävyys on hyvä keskeltä, mutta kulmat ovat epätarkat, ja tynnyrivääristymää on paljon, mikä on tyypillistä edullisille mobiiliobjektiiveille. Kalansilmä ei ole kovin tarkka, mutta se on hauska. Makro suurentaa 15-kertaiseksi, joten syvyysterävyys on erittäin pieni, ja puhelinta onkin hankala pitää oikealla etäisyydellä.
Paketti olisi voinut olla paremmin kehitelty. Objektiivinsuojukset olisi myös pitänyt suunnitella helpommin irrotettaviksi.

Arvio

Paketti olisi voinut olla paremmin kehitelty.

Ominaisuudet

Merkki
Olloclip