Panasonic Lumix S Pro 24-70 mm F2.8

24–27 mm F2,8 -objektiivi on klassinen kinokokoisen peilittömän kameran varuste, ja tämä objektiivi on Panasonicin ehdokas merkin uusiin peilittömin kinokokoisiin.

tekijä Välineopas #Objektiivit #Panasonic
9.0

Kinokokoisen kameran klassisimpia varusteita on 24–70 mm F2,8 -objektiivi, ja tämä malli on Panasonicin ehdokas merkin uusiin peilittömiin kinokokoisiin. Objektiivi on suuri ja painava mutta toimii hyvin niin ikään suurten S 1 -sarjan kameroiden kanssa. Ei ole yllättävää, että kuvanlaatu on loistava. Terävyys on kulmasta kulmaan huippuluokkaa jo täydellä F2,8:n aukolla, ja käytännössä terävyys ei siitä parane, vaikka valittaisiin pienempi aukko.

Toisin sanoen pientä ISO-arvoa ja lyhyttä valotusaikaa voi huoletta suosia kuvanlaadun optimoimiseksi tai käyttää suppeampaa syvyysterävyyttä kuin F2,8:n aukko tuottaa. Mekaanisesti objektiivi on huippuluokkaa. On kuitenkin käsittämätöntä, että aukkorenkaassa ei ole lukitusta, sillä nyt käyttäjä voi epähuomiossa siirtyä pois A-asetuksesta, jossa kamera valitsee aukon. Kaiken kaikkiaan tässä on monipuolinen, tehokas ja korkealuokkainen normaalizoom Panasonicin S-kameroihin.

Arvio

Kaiken kaikkiaan tässä on monipuolinen, tehokas ja korkealuokkainen normaalizoom Panasonicin S-kameroihin.

Ominaisuudet

Merkki
Panasonic