Sigma 45 mm F2.8 DG DN | Contemporary

Sonyn, Leican ja Panasonicin kinokoon järjestelmäkameroihin sopiva normaaliobjektiivi on kompakti ja luja mutta painaa vain 215 grammaa.

tekijä Poul Siersbæk #Objektiivit #Sigma
8.9

Tämä Sonyn, Leican ja Panasonicin kinokoon järjestelmäkameroihin sopiva normaaliobjektiivi on kompakti ja vankkatekoinen mutta painaa vain 215 grammaa. Siinä on napakka aukkorengas, joka napsahtaa selkeästi joka aukon kohdalla. A-asetuksella aukko säädetään kamerasta. Testasimme objektiivia Sony A7III:ssa, jossa se tasapainottuu mukavasti, ja automaattitarkennus toimii nopeasti ja tarkasti, myös silmäntunnistuksella. Valovoima (F2,8) ei ole yhtä hyvä kuin useimmissa 50-millisissä, mutta täyden aukon taustasumennus on upean pehmyt. Terävyys kuvan keskeltä reunoihin asti on hyvä jopa täydellä aukolla ja F11:een saakka, ja vinjetointi ja vääristymä ovat vähäisiä. Hyvä valinta vaikkapa katu- ja muoto kuvaukseen.

Conclusion

Terävyys kuvan keskeltä reunoihin asti on hyvä jopa täydellä aukolla ja F11:een saakka, ja vinjetointi ja vääristymä ovat vähäisiä. Hyvä valinta katu- ja muoto kuvaukseen.

Ominaisuudet

Merkki
Sigma