Sigma 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM

Objektiivi on APS-C -kennokameroita varten, ja 114 asteen kuvakulma tarkoittaa, että huoneen nurkasta otetussa kuvassa näkyvät kaikki neljä seinää. Se on mainiota.

#Objektiivit #Sigma
8.8

Objektiivi on APS-C -kennokameroita varten, ja 114 asteen kuvakulma tarkoittaa, että huoneen nurkasta otetussa kuvassa näkyvät kaikki neljä seinää. Se on mainiota. Asiaa parantaa edelleen se, että kuvanlaatu on oikein hyvä. Vääristymä ja vinjetointi ovat keskiarvoa, ja ne voidaan korjata kuvankäsittelyssä. Myös terävyys on hyvä aukolla F8, mutta varsinkin terävyys täydellä aukolla on vaikuttavaa, sillä se on lähes yhtä hyvä. Terävyys heikkenee tappiin himmennettäessä, mutta sen kanssa tulee toimeen. Automaattitarkennus on hiljaista HSM-tyyppiä ja yhtä nopea ja tarkka kuin Canonin alkuperäisobjektiiveissa. Tarkennusrengas kiertyy samaan suuntaan kuin alkuperäinen, zoomrengas taas päinvastaiseen suuntaan.

Arvio

Valintamme APS-C-kameroihin. Se on erinomainen edullinen. Se on laajakulmaisempi kuin alkuperäinen 10–22 mm objektiivi sekä myös hyvin terävä tärkeimmillä aukoilla.

Ominaisuudet

Merkki
Sigma