Sony E 16-55 mm F2.8 G

Tämä valovoimainen perusobjektiivi on tarkoitettu Sonyn peilittömiin APS-C-kennoisiin kameroihin, ja se on parasta luokkaa.

#Objektiivit #Sony
9.1

Tämä valovoimainen yleisobjektiivi on tarkoitettu Sonyn peilittömiin APS-C-kennoisiin kameroihin, ja sen polttovälialue vastaa kinokoon 24–82,5 millimetriä. Se muistuttaa monin tavoin Fujifilmin vastaavaa objektiivia. Se on muun muassa sääsuojattu perusteellisesti, ja se on optisesti korkealuokkainen, mutta kuvanvakainta ei ole. Sen vuoksi A6600:n tyyppinen kamera, jossa on vakain, on suositeltavampi kuin esimerkiksi A6400. Viimeistelyltään ja kuvanlaadultaan objektiivi on parasta luokkaa. Terävyys ja yksityiskohtien toisto ovat erinomaiset koko kuva-alalla F16:een asti. Aivan pientä vinjetointia näkyy F2,8:lla, mutta F4:llä se katoaa. Vääristymiä tai väripoikkeamia ei ole. Objektiivi on tervetullut mahdollisuus, jolla voi siirtyä vähemmän houkuttelevasta 16–50 millimetrin pakettiobjektiivista sellaiseen objektiiviin, joka hyödyntää A-kameroiden tuottamat hienot yksityiskohdat.

Arvio

Tervetulleen objektiivin avulla voi siirtyä vähemmän houkuttelevasta 16–50 millimetrin pakettiobjektiivista sellaiseen objektiiviin, joka hyödyntää A-kameroiden tuottamat hienot yksityiskohdat.

Ominaisuudet

Merkki
Sony