Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Viime aikoihin asti Sonyn alkuperäiset superteleobjektiivit olivat kiven alla, mutta sitten hyllyille ilmestyi peräti kaksi vaihtoehtoa.

tekijä Välineopas #Objektiivit #Sony
9.2

Viime aikoihin asti Sonyn alkuperäiset superteleobjektiivit olivat kiven alla, mutta sitten hyllyille ilmestyi peräti kaksi vaihtoehtoa. Toinen on kiinteä 600 mm F4, joka maksaa 14 500 euroa. Toinen on selvästi halvempi ja siten myös vähemmän valovoimainen. Taustasumennus ei ole samalla tavoin äärimmäisen hienostunut kuin kalliimmalla mallilla mutta edelleen oikein hyvä. Terävyys ja yksityiskohtien toisto on luokan parasta, ja automaattitarkennus on nopea ja varsin äänetön. Otimme kuvia vesihiihtäjistä Sony A7R IV:lla, ja terävien kuvien osuus oli erittäin suuri jopa nopeudella 10 kuvaa sekunnissa, vaikka kohteet liikkuivat hyvin nopeasti.

Objektiivin rakenne on miellyttävää ammattilaistasoa, materiaalit ovat luotettavan tuntuisia eikä objektiivin pituus muutu zoomattaessa. Objektiivin sivulla on kolme ohjelmoitavaa painiketta, jotka voi säätää esimerkiksi vaihtamaan tarkennusalueelta toiselle. Kolmen erityyppisen vakaustavan vaihtamiseen on oma painikkeensa, ja mukana on tarkennusrajoitin.

Kaiken kaikkiaan hintaisekseen oiva väline, erityisesti urheilu- ja luontokuvaukseen.

Conclusion

Kaiken kaikkiaan hintaisekseen oiva väline, erityisesti urheilu- ja luontokuvaukseen.

Ominaisuudet

Merkki
Sony