Tamron SP 35 mm F1.4 Di USD

Tamron ei pane kynttiläänsä vakan alle vaan kutsuu itse uutta 35 mm F1,4:ää kaikkien aikojen parhaaksi objektiivikseen – ja me olemme samaa mieltä.

#Objektiivit #Tamron
9.1

Tamron ei pane kynttiläänsä vakan alle vaan kutsuu itse uutta 35 mm F1,4:ää kaikkien aikojen parhaaksi objektiivikseen – ja me olemme samaa mieltä. Se piirtää tarkasti jo täydellä aukolla ja päihittää tarkkuudessa hienoisesti Canonin, Nikonin ja Sigman vastaavat objektiivit kaikilla aukoilla. Canonin ja Nikonin ovat odotetusti selvästi kalliimpia, kun taas Sigman 35 mm F1,4 Art on halvempi. Kamerat osaavat kuitenkin korjata jpg-kuvien vinjetoinnin, kun käytössä ovat niiden omat objektiivit. Muilla kuin alkuperäisillä asian voi korjata esimerkiksi Lightroomilla.

Testitaulukuvissa Tamronin objektiivilla on F1,4:lla näkyvää vinjetointia, joka katoaa vasta F8:lla. Tavallisia kohteita kuvattaessa vinjetointia ei juuri huomaa, eikä objektiivi tuota vääristymiä. Se on tukeva, tiivistetty ja miellyttävä. Automaattitarkennus on salamannopea ja äänetön. Sivussa olevasta painikkeesta pääsee kätevästi käsintarkennukseen.

Arvio

Se on tukeva, tiivistetty ja miellyttävä. Automaattitarkennus on salamannopea ja äänetön. Sivussa olevasta painikkeesta pääsee kätevästi käsintarkennukseen.

Ominaisuudet

Merkki
Tamron