Tokina AT-X AF 11-16mm F2.8 Pro DX

Hinta on kohdallaan, ja objektiivi on niin pieni ja kevyt, että se sopii hyvin pienempään APS-C -kennon järjestelmäkameraan, kuten Nikon D7000:en.

#Objektiivit #Tokina
8.8

Hinta on kohdallaan, ja objektiivi on niin pieni ja kevyt, että se sopii hyvin pienempään APS-C -kennon järjestelmäkameraan, kuten Nikon D7000:en. Valovoima on näin pienelle objektiiville hieno. Käytännön kuvauksissa aloimme toden teolla arvostaa Tokinaa. Koon ja valovoiman yhdistelmä on kullan arvoinen, ja tarkennus käy nopeasti ja helposti vetämällä tarkennusrengas eteen tai taakse käsi- tai automaattitarkennukselle. Zoomrengasta kierretään samaan suuntaan kuin Nikonin omaa, mikä tekee Tokinalla kuvaamisesta helppoa. Vääristymä on keskitasoa, vinjetointi vähäistä. Terävyyttä aukolla F2,8 ei voi varsinaisesti kehua, mutta kuvat ovat käyttökelpoisia, ja terävyys on hyvä himmennettäessä aukolle F8.

Arvio

Tokina 11-16 mm sijoittuu mukavasti hyvällä valovoimallaan ja edullisella hinnallaan. Myös kuvanlaatu on hyvä, ja tässä paketissa on rahojen vastineeksi paljon objektiivia.

Ominaisuudet

Merkki
Tokina