Adobe Premiere Elements 2019

Helppokäyttöinen ohjelma, jossa on paljon tyylejä ja hienoja tehosteita. Kätevää editointia edullisesti. Premiere Elementsissä ei ole kovin kehittyneitä mahdollisuuksia, esimerkiksi 360 asteen videota.

tekijä Välineopas #Ohjelmistot #Adobe
8.7

Premiere Elements on Photoshop Elementsin sisartuote ja Adoben ehdotelma harrastajan videonkäsittelyohjelmaksi. Kuten Photoshop Elementsissä, Premiere Elementsissäkin voidaan liikkua kolmella tasolla. Quick-tasolla video hoitaa leikkauksen suurin piirtein itse, ja Guided antaa käyttäjälle enemmän valtaa ja auttaa valitsemaan tehosteita ja siirtymiä. Kun se on hallinnassa, voidaan valita Expert, joka antaa vapaat kädet leikkaukseen, tehosteisiin ja ääneen, ja näissä on todella valinnan varaa. Tässä ohjelma tulee lähimmäs edistynyttä Premiere Pro -ohjelmaa, joka maksaa peräti 24,79 euroa kuukaudessa. Isoonveljeen verrattuna Elementsiä voi kiittää rakenteen helppokäyttöisyydestä.
2019-versiossa erityisesti Quick-tasoa on kohennettu. Ohjelma osaa Adoben älykkään Sensei-tekniikan ansiosta valita parhaat jaksot, minkä vuoksi videon voi helposti leikata valmiiksi ja jakaa. Se toimii hyvin. Tehosteita ja siirtymiä on paljon, joten niitä löytyy joka makuun. Jos tarvitaan kehittyneempää editointia esimerkiksi After Effectsin tai Adoben muiden video-ohjelmien yhteydessä, suosittelemme kuitenkin Pro-versiota. Jos tarkoitus on vain tehdä hauska lomavideo tai presentaatio, Elements riittää.

Arvio

Jos tarkoitus on vain tehdä hauska lomavideo tai presentaatio, Elements riittää.

Ominaisuudet

Merkki
Adobe