Alien Skin Snap Art 4

Uusi SnapArt-ohjelman versio auttaa muokkaamaan valokuvista taide-teoksia. Ohjelma tarjoaa entisestään runsaasti parannetun käyttöliittymän.

#Ohjelmistot #Alien skin
8.6

Tämä Elementsin, Photoshopin ja Lightroomin liitännäisen uusi versio tarjoaa entistä paljon paremmat mahdollisuudet tulosten arviointiin. Esiasetukset näkyvät nimittäin miniatyyreinä. Lopputulos siis näkyy niistä jo ennen kuin niitä sovelletaan kuvaan. Miniatyyrin napsautus näyttää tuloksen suurempana kuvana. Valittavana on 59 tyyliä, jotka on jaettu eri luokkiin, esimerkiksi öljymaalauksiin tai värikynätöihin. Niillä voidaan lisätä siveltimenvetoja, kangaskuvioita ja paljon muuta. Jälkeenpäin voidaan lopputulosta muokata esimerkiksi valitsemalla toinen sivellintyyppi, siveltimenvetojen pituus tai suunta tai muuttamalla kankaan rakennetta tai tyyppiä. Käytöliittymä on helppokäyttöinen ja selkeä. Ratkaisut löytyvät helposti esiasetusten avulla. Ne vaativat vain yhden napsautuksen tai liukusäätimen siirron, mikä on käyttäjälle todella ystävällinen tapa toimia. Tulokset ovat hienoja ja todenmukaisia. Jos kuitenkin kuva suurennetaan täyteen kokoon, voivat jotkut kankaat näyttää hiukan muovisilta.

Arvio

Helppokäyttöinen liitännäinen, jossa on paljon enemmän mielenkiintoisia mahdollisuuksia kuin Elementsissä tai Photoshopissa. Hyviä tuloksia saadaan helposti ja niitä voidaan hienosäätää. Ohjelma on melko nopea. Jotkut tehosteet näyttävät tosin hiukan keinotekoisilta.

Ominaisuudet

Merkki
Alien skin