CyberLink Photo Director 6 Ultra

Photo Director 6 tekee muotokuvien viimeistelystä niin helppoa, että kotonakin saa aikaan ammattitason jälkeä. Ohjelmaa on helppo käyttää, mutta se häviää nopeudessa kilpailijoille.

#Ohjelmistot #CyberLink
8.3

Muotokuvia viimeistellessä Photo Director 6 on helpompi työkalu kuin kilpaileva ohjelma Adobe Photoshop Elements 13. Käyttöliittymä on niin selkeä, että tehokkaimmat työkalut ryppyjen poistamiseen, hampaiden vaalentamiseen ja luonnollisten ihosävyjen etsimiseen löytyvät heti. Näille kaikille viimeistelytarpeille on omat työkalunsa, ja ne toimivat hyvin. Photo Director 6 sopii myös panoraamojen tekemiseen, ja toiminnolla Face Swap voi koostaa onnistuneen ryhmäkuvan poimimalla kasvoja eri kuvista niin, että lopullisessa versiossa kaikki hymyilevät silmät auki. Raakakuvamuunnin ei tosin pärjää Elementsille, sillä värejä ei voi muokata yhtä vapaasti, kohinanpoisto tepsii heikommin ja työkalu toimii ylipäätään hitaasti. Järjestelytyökalu toimii kelvollisesti, kunhan ohjelmaan ei tuoda liian monta kuvaa yhtaikaa.
Vasta-alkajakin pääsee nopeasti sinuiksi selkeän käyttöliittymän ja yleisimmin tarvittavien työkalujen kanssa, mutta ohjelman käyttäminen vaatii englannin kielen taitoa.

Arvio

Muotokuvien viimeistelystä kiinnostunut vasta-alkaja saa Photo Director 6 -ohjelmalla nopeasti aikaan kelpo kuvia. Siitä on toki iloa kokeneemmallekin kuvankäsittelijälle, mutta ohjelman raakakuvamuunnin voisi olla monipuolisempi ja toimia paljon rivakammin.

Ominaisuudet

Merkki
CyberLink