DxO Nik Collection 2

Nik Collection sisältää edistyksellisiä kuvankäsittelytyökaluja, joita voi käyttää kohinanpoistoon, terävöittämiseen, värien säätöön ja mustavalkomuunnoksiin.

tekijä Välineopas #Ohjelmistot #DxO
9.0

Nik Collection sisältää edistyksellisiä kuvankäsittelytyökaluja, joita voi käyttää kohinanpoistoon, terävöittämiseen, värien säätöön ja mustavalkomuunnoksiin. Lisäksi mukana on joukko esiasetuksia, joilla kuvaan saa esimerkiksi analogisen ilmeen, ja joita voi säätää niin, ettei kuvasta tule liian käsitellyn näköinen. Uusi versio sisältää 40 esiasetusta.

Nik Collectionista tekee fantastisen työvälineen se, että sen kaikki säädöt voidaan kohdistaa tiettyyn kohtaan kuvassa. Näin päästään juuri toivottuun lopputulokseen. Ohjelman aiempi ilmaisversio oli sekin todella hyvä, mutta se, joka ei ole kokeillut sitä, tuntee varmaan, että nyt esitelty uusi versio antaa paljon vastinetta rahoille.

Arvio

Ohjelman aiempi ilmaisversio oli sekin todella hyvä, mutta se, joka ei ole kokeillut sitä, tuntee varmaan, että nyt esitelty uusi versio antaa paljon vastinetta rahoille.

Ominaisuudet

Merkki
DxO