Google Nik Collection

Google on päivittänyt Nik Collectionin, ja pakettiin kuuluu nyt uusi Analog Efex Pro, jolla voidaan loihtia kuviin takavuosien sävymaailma.

tekijä Välineopas #Ohjelmistot #Google
9.1

Vuonna 2012 Google osti Nik Softwaren, joka valmistaa Photoshopiin liitännäisiä, kuten Viveza 2 värinsäätöön ja Silver Efex Pro 2 mustavalkokäsittelyyn. Pian kaupanteon jälkeen liitännäiset koottiin samaan edulliseen pakettiin, ja nyt Nik Collection on saanut ensimmäisen uuden liitännäisen Googlen omistuksessa ollessaan. Uudella Analog Efex Prolla voidaan Instagram-tyyliin helposti lisätä analoginen tehoste digitaaliseen kuvaan. Ohjelmassa on valittavana 36 esiasetusta, ja lisäksi voidaan säätää mm. valoisuutta, värejä, optisia virheitä ja sumennuksia sekä lisätä valojuovia ja kehyksiä, kaikki viimeisen päälle tarkasti. Jokainen säätö voidaan tallentaa muistiin ja seuraavalla kerralla käyttää uudelleen yhdellä napsautuksella.

Osa ohjelman tehosteista muistuttaa toisiaan, ja vaikka kehyksiä on 31, jäimme kaipaamaan mm. klassisia Polaroid-kehyksiä. Analog Efex Pro toimii Elementsissä, Lightroomissa ja Photoshopissa. Se tekee hyvästä ja edullisesta liitännäisohjelmapaketista vielä paremman.

Conclusion

Olemme aiemmin kiitelleet monia Nik Collectionin liitännäisiä, ja uusi Analog Efex Pro tekee tästä huokeasta paketista entistäkin houkuttelevamman. Vanhojen filmien kuvatyyliä matkivia tehosteita syntyy näppärästi, vaikka keskinäistä vaihtelua niissä saisi olla enemmänkin.

Ominaisuudet

Merkki
Google