Kolor Autopano Pro 3

Helppokäyttöinen ohjelma yhdistää kuvat onnistuneeksi panoraamaksi, eivätkä raaka- kuvatkaan ole ongelma.

#Ohjelmistot #Kolor
9.1

Monien kuvien yhdistäminen onnistuneesti yhteen voi olla panoraamakuvauksessa ongelma. Moni taskukamera ja kuvankäsittelyohjelma selviää tehtävästä joten kuten, mutta ei mikään niin hyvin kuin Kolor Autopano Pro 3.
Ohjelma on helppokäyttöinen, ja ensimmäiseksi se yllättää käyttäjän iloisesti jo tiedostoja avattaessa. Autopano Pro 3 nimittäin valitsee ja lajittelee itse ne kuvat, jotka yhdistetään valmiiksi panoraamakuvaksi. Ohjelma kykenee yhdistämään panoraamaksi kahdesta jopa kahteentuhanteen erillistä kuvaa, ja se jopa säätää itse niiden värit ja sävyt. Kätevää on sekin, että kun käyttäjä valitsee yhden kuvan värimaailman, ohjelma siirtää sen valmiiseen panoraamaan. Kuvasta voidaan poistaa häiritseviä yksityiskohtia kolmella hiiren napsautuksella, ja ohjelmassa voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen kaikkia kuvatiedostomuotoja eli samalla myös raakatiedostoja. Valmis panoraama voidaan esittää yhdeksällä eri tavalla, muun muassa maapallon muotoisena.

Arvio

Erinomainen ohjelma sille, joka haluaa tehdä ammattitason panoraamavalokuvia. Se käsittelee jopa 2000 kuvaa kerrallaan ja lajittelee ja valitsee itse panoraamaan käytettävät kuvat. Kuvaan on myöskin helppoa ja nopeaa saada hyvät värit ja hyvä kontrasti.

Ominaisuudet

Merkki
Kolor