Phase One Capture One Pro 20

Jos olet aiemmin tutustunut Capture One -raakamuuntimeen, mutta ajatellut, että ohjelmaan hukkuu, nyt on aika antaa Capture One Pro 20:lle uusi tilaisuus.

#Ohjelmistot #Phase One
9.0

Oletko aiemmin tutustunut Capture One -raakamuuntimeen mutta ajatellut, että ohjelmaan hukkuu? Siinä tapauksessa nyt on aika antaa sille uusi tilaisuus. Versiossa 20 on intuitiivisia toimintoja, ja säätömahdollisuudet ovat yksityiskohtaisia ja kehittyneitä. Saatoimme esimerkiksi napsauttaa uuden väripyörän jotakin kohtaa ja säätää tarkasti juuri kyseistä sävyä liukusäätimellä. High Dynamic -työkalu antoi hyvät mahdollisuudet tuoda esiin huippuvalo- ja varjokohtien yksityiskohtia. Uusi kohinanpoisto tuotti erinomaisia tuloksia. Toisin kuin Lightroomissa, työkaluja ja säätöpaneeleja voi siirrellä oman tarpeen mukaan.

Jos käytät Lightroomia, voit tuoda ohjelmaan Lightroomin tiedostoluettelon ja saada näin käyttöön kuvakokoelman Capture Onessa. Toimme 80 789 kuvan tiedostoluettelon, mikä kesti vain pari tuntia – ja ohjelma toi mukanaan kaikki kokoelmamme. Työnkulku on Capture One Pro 20:ssa yleisesti ottaen nopea ja vakaa, kun käyttöliittymä on tullut tutuksi. Ohjelman voi joko ostaa tai maksaa siitä 24 euroa kuukaudessa vuoden ajan. Vertailun vuoksi: sekä Lightroomin että Photoshopin saa 12,40 eurolla kuukaudessa.

Arvio

Työnkulku on Capture One Pro 20:ssa yleisesti ottaen nopea ja vakaa, kun käyttöliittymä on tullut tutuksi. Järjestely ja raakamuunnokset ovat huippuluokkaa.

Ominaisuudet

Merkki
Phase One