Camera Bits Photo Mechanic 6

Photo Mechanic on salamannopea lajitteluohjelma ja monien ammattilaisten suosikki. Parhaat kuvat on helppo valita, ja ohjelmaan voi lisätä tietoja ja hakusanoja.

#Ohjelmistot #Photo Mechanic
8.6

Photo Mechanic on salamannopea lajitteluohjelma ja monien ammattilaisten suosikki. Parhaat kuvat on helppo valita, ja ohjelmaan voi lisätä tietoja ja hakusanoja. Versio 6 on 64-bittinen, ja ohjelman moottori on päivitetty niin, että tuontinopeus on vaikuttava. Meiltä meni vain puolitoista minuuttia 112 jpg- ja raakatiedoston tuontiin, ja lukuun sisältyi suuriresoluutioisten esikatselukuvien luonti. Lightroomissa sama kesti kolme minuuttia. Photo Mechanicissa voi myös suurentaa kuvaa ja selailla kuvia tuonnin aikana ilman, että nopeus heikkenee. Kuvien työstämistä varten pitää kuitenkin olla toinen ohjelma, sillä kuvankäsittelyä Photo Mechanic ei osaa, mikä on ikävää kallis hinta huomioon ottaen.

Arvio

Photo Mechanicissa voi myös suurentaa kuvaa ja selailla kuvia tuonnin aikana ilman, että nopeus heikkenee. Kuvien työstämistä varten pitää kuitenkin olla toinen ohjelma, sillä kuvankäsittelyä Photo Mechanic ei osaa, mikä on ikävää kallis hinta huomioon ottaen.

Ominaisuudet

Merkki
Photo Mechanic