Pixelmator Pro

Ohjelman käyttöliittymä on miellyttävä. Valmiiden kuvien ja omien esi- asetusten jakaminen käy helposti. Myös hinta on mieleen. Pixelmator Pro ei ole aivan niin ammattimainen kuin Photoshop. Joidenkin työkalujen käytön pitäisi olla intuitiivisempaa. Ohjelmaa ei saa pc-koneille.

tekijä Välineopas #Ohjelmistot #Pixelmator
8.3

Pixelmator Pro on edistyksellinen kuvankäsittelyohjelma Mac-käyttäjille. Ohjelma vaatii High Sierra -käyttöjärjestelmän, jolla se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Näkymä on minimalistinen, ja useimmat toiminnot löytyvät ylävalikosta. Käytetyimmät työkalut, kuten rajaustyökalu ja siveltimet, ovat oikeanpuoleisessa paneelissa, kun taas tasot ovat vasemmalla. Valitettavasti sekoitustilaa ei voi muuttaa tasoilla, eikä säätömahdollisuuksia ole ylipäätään niin paljon kuin Photoshopissa. Kaipasimme esimerkiksi parempia mahdollisuuksia perusteelliseen HDR-muokkaukseen.
Pixelmator Pro lukee useimpia raakamuotoja, ja kuvia voi tallentaa iCloud-tilille ja hakea sieltä. On hienoa, että kuvat voidaan tallentaa PSD-muodossa, joten niitä voi työstää edelleen Photoshopilla. Pixelmator Pro maksetaan kerralla. Hinta on kohtuullinen ja halvempi kuin Adoben CC:n.

Arvio

Ohjelman käyttöliittymä on miellyttävä. Valmiiden kuvien ja omien esi-
asetusten jakaminen käy helposti. Myös hinta on mieleen.

Pixelmator Pro ei ole aivan niin ammattimainen kuin Photoshop. Joidenkin työkalujen käytön pitäisi olla intuitiivisempaa. Ohjelmaa ei saa pc-koneille.

Ominaisuudet

Merkki
Pixelmator