Skylum Luminar 2018

Voimakkaita, silmiinpistäviä tuloksia saa aikaan tavattoman helposti. Tehosteita käytettäessä kuvista tulee helposti kovin luonnottoman näköisiä.

#Ohjelmistot #Skylum
8.9

Jos pakerrat saadaksesi maisema- ja lomakuvasi näyttämään loistavilta kylläisine väreineen ja silmiinpistävine tehosteineen, Skylum Luminar 2018 voi olla ratkaisu. Skylum Luminar 2018 on itsenäinen kuvankäsittelyohjelma, joka perustuu paljolti suotimiin. Jos maisemakuva on otettu apeanharmaana päivänä, siihen voi loihtia maalauksellisen, utuisen aamutunnelman ja horisontista kohoavan auringon. Luminarissa on Lightroomin tapaan liukusäätimet valolle ja väreille, mutta ohjelma näyttää kyntensä vasta, kun siirrytään käyttämään sen monia suotimia.
Tehosteet on nimetty englanniksi ja ryhmitelty perustaviin, ongelmanratkaisijoihin, ammattimaisiin ja luoviin. Kolmen ensimmäisen ryhmän vaikutus on suurin piirtein sama kuin kevennetyn Photoshopin tai Lightroomin, kun taas luovat suotimet tarjoavat omaperäisempiä tehosteita. Niillä on mahdollisuus luoda ”kultainen hetki”, ”auringonsäteitä” ja muuta hyvää. On ärsyttävää, että jokainen käytetty suodin avautuu liukusäätimineen ruudun oikeaan reunaan. Ne vievät tilaa, ja pian pitää ruveta sulkemaan niitä, joita ei enää käytä. Ohjelman saa sekä Mac- että Win­dows-koneisiin, ja ennen täydellisen version ostamista voi käyttöön ladata 14 päivän ajaksi ilmaisen demoversion.’

Arvio

Voimakkaita, silmiinpistäviä tuloksia saa aikaan tavattoman helposti.

Tehosteita käytettäessä kuvista tulee helposti kovin luonnottoman näköisiä.

Ominaisuudet

Merkki
Skylum