Canon Pixma TS705

Canonin Pixma TS705 on todiste siitä, että hyvän A4-kokoisen valokuvatulostimen ei tarvitse viedä paljon tilaa pöydältä tai maksaa omaisuutta.

tekijä Välineopas #Tulostimet #23
8.5

Canonin Pixma TS705 on todiste siitä, että hyvän A4-kokoisen valokuvatulostimen ei tarvitse viedä paljon tilaa pöydältä tai maksaa omaisuutta. Laitteen mitat ovat 37,2 x 36,5 x 15,8 cm ja se on Canonin pienin viiden värisäiliön tulostin. Säiliöt ovat samat kuin esimerkiksi A3-mallissa TS9550:ssä. Tulosteiden laatu on myös sama, mikä on hienoa tämän hintatason tulostimelle.
Yksityiskohtien toisto on hieno, ja värit ovat yleisesti ottaen hyvät ja vivahteikkaat. Ihon värit ovat kuitenkin lämpimänpuoleiset, ja mustavalkokuvat näyttävät hieman kellertäviltä huolimatta juuri valokuvatulosteille tarkoitetusta mustasta väristä. Joissain valaistuksessa pientä näyttöä on vaikea lukea, ja kaipaisimme mahdollisuutta kääntää näyttö mukavaan kulmaan. Paperi laitetaan takana olevaan arkinsyöttölokeroon, mikä on ärsyttävää, sillä takaluukku pitää aina nostaa ylös, kun halutaan tulostaa valokuvia. Parhaan laadun A4-tulosteen valmistuminen kestää toisaalta vain pari minuuttia.

Conclusion

Parhaan laadun A4-tulosteen valmistuminen kestää toisaalta vain pari minuuttia.

Ominaisuudet

Merkki
23