Canon PIXMA TS9550

Hieno monitoimitulostin, jolla saa myös suuria kokoja. Hieno värintoisto, äänentaso ja nopeus. Mustavalkotulosteet eivät ole erinomaisia, ja parilla lisäkympillä saa oikean valokuvatulostimen.

tekijä Välineopas #Tulostimet #23
8.5

Uusi Pixma TS9550 on edullinen A3-tulostin, joka ei kuitenkaan ole tarkoitettu erityisesti valokuvien tulostukseen. Siinä on siksi vain viisi mustesäiliötä, kun Canonin huippumalleissa niitä on kuusi. Mustavalkotulosteista jää puuttumaan valokuvaharmaa, ja se on harmillista, sillä se näkyy mustavalkokuvien harmailla alueilla, joissa siirtymät sävystä toiseen ovat kömpelöitä. Toisaalta värilliset valokuvatulosteet ovat hienoja: värit ovat kirkkaat ja ihon sävyt hyviä.
Kyseessä on monitoimitulostin, joka siis myös skannaa tarkkuudella 1200 x 2400 ppi. Se ei ole luokan suurin tarkkuus, mutta riittänee useimmille käyttäjille. Päällä on arkinsyöttöalusta, joka voi olla hyödyllinen kotitoimistossa, ja kaikkia toimintoja on helppo hallita suurelta 4,3 tuuman värinäytöltä. Laitteen käyttöönotto mustesäiliöiden, ohjelmiston ja wi-fin asentamisineen vei meiltä 12 minuuttia, mikä on hyvä aika. Parhaimman laadun A4-tulosteen tekeminen kesti kaksi minuuttia ja 10 x 15 -kokoisen 36 sekuntia. A3-tuloste syntyi kolmessa minuutissa 50 sekunnissa. Se on varsin nopeaa, ja tulostin on lisäksi hyvin hiljainen.

Conclusion

A3-tuloste syntyi kolmessa minuutissa 50 sekunnissa. Se on varsin nopeaa, ja tulostin on lisäksi hyvin hiljainen.

Ominaisuudet

Merkki
23