Brother MFC-J491DW

Edullinen tulostin, jolla voi tehdä kaikkea. Tulostus kestää aivan liian kauan.

tekijä Välineopas #Tulostimet #Brother
7.3

Kotikonttoriin sopiva monitoimitulostin vaatii suunnatonta kärsivällisyyttä. Parhaan laadun A4-kuvan tulostus kestää peräti yhdeksän minuuttia yhdeksän sekuntia, ja parhaan laadun 10 x 15 cm:n kuvan tulostus vie viisi minuuttia 23 sekuntia. Ja kun tulostin on otettu käyttöön, mustetason säätöön kuluu vielä kuusi minuuttia.
Tulostin skannaa, kopioi, faksaa ja tulostaa kuvia. Laatu on kaikissa toiminnoissa tasainen. Kuvissa on luonnolliset värit, joskin ihonväri on kellertävä. A4-koossa terävyys ja yksityiskohtien tarkkuus voisi olla parempi, mutta 10 x 15 cm:n ja A5-koossa tulos on hyväksyttävä. Mustavalkokuvissa sävyt erottuvat hienosti eikä värivirheitä näy. On kätevää, että laitteella voi tulostaa 20 arkkia kerralla, vieläpä molemmille puolille, sekä käyttää wi-fiä ja usb:tä.
Langaton tulostus Brothers-sovelluksen avulla sekä AirPrintillä ja Google Printillä toimii hienosti. Laitteen muotoilu tuo mieleen ankean kotikonttorin vuosimallia 1988, eikä pieni näyttö ole kosketusherkkä. Painikkeet ovat liian pieniä ja turhan tiheässä.

Arvio

Laitteen muotoilu tuo mieleen ankean kotikonttorin vuosimallia 1988, eikä pieni näyttö ole kosketusherkkä.

Ominaisuudet

Merkki
Brother