Canon PIXMA iP8750

Tämä puoliammattilaistulostin tulostaa valokuvia A3+ -kokoon saakka. Siinä on kuusi eri mustepatruunaa ja wi-fi.

#Tulostimet #Canon
8.5

Toisin kuin ammattikäyttöön tarkoitetuissa A3+ -tulostimissa mallissa iP8750 ei ole suoraa paperirataa. Tämän takia hyvin paksujen papereiden käyttäminen voi aiheuttaa ongelmia, koska ne syötetään pystyssä olevan syöttöalustan kautta. Pixma iP8750:ssä ei ole näyttöä. Langaton wi-fi-verkkoliitäntä siinä on, ja käyttäjän kannattaa ladata mobiililaitteisiinsa sovellus Canon Pixma Printing Solution. Se toimii erinomaisesti, ja paperin koon ja laadun voi valita kätevästi suoraan puhelimesta.

Tulostimessa on kuusi erillistä värisäiliötä. Erityinen harmaa väri parantaa mustavalkokuvien harmaiden sävyjen toistoa. Valokuvatulostuksessa on käytössä myös pigmenttimusta, joka parantaa etenkin kontrastikkaita kuvia. Muuten tulostimen käyttämät värit ovat liukoisia. Tulostin pitää toimiessaan melko voimakasta ääntä. Kuvanlaatu on hyvä, värit luonnolliset eivätkä aivan niin kylläiset kuin Canonilla aikaisemmin. Etenkin ihon sävyt toistuvat hyvin, eikä mustavalkoisissa tulosteissa ole minkäänlaista värivivahdetta. Kontrasti on hiukan liian voimakas, mikä näkyy kuvan varjoalueilla, joissa tummat sävyt sulautuvat yhteen. Terävyys on asiallinen, joskaan ei Epsonin ja Canonin ammattitulostimien tasoa. Pixma iP8750 tulostaa hiukan nopeammin kuin halvempi Epson XP-950.

Arvio

Hintaan nähden iP8750 on erinomainen valokuvatulostin. Värit ovat luonnolliset, ja ihon väri toistuu hyvin. Kontrasti ja terävyys eivät ole yhtä hyvät kuin kalliimmissa malleissa.

Ominaisuudet

Merkki
Canon