Canon PIXMA MG6450 Printer

MG6450 on testin halvin tulostin, joten ei ole yllätys, että sen materiaalit ovat halvanoloiset. Sen sijaan laitetta on helppo käyttää. Värijärjestelmäkin on edistynyt, sillä siinä on viisi väriä, syaanin, magentan ja keltaisen lisäksi musta ja valokuvamusta.

#Tulostimet #Canon
7.8

Asetuksien ja säätöjen tekoon käytetään kolmen tuuman näyttöä ja kymmentä painiketta. Näyttö ei ole kosketusnäyttö. Käyttäjä saa myös jatkuvasti tietoa siitä, miten paljon kussakin värisäiliössä on vielä väriä jäljellä, mikä on kätevää. Valokuvapaperi laitetaan alustalle, jota ei voi vetää ulos, minkä takia paperinohjainten leveyden säätö on hankalaa. Testin ainoana sitä ei voi sulkea, kun paperi on paikallaan. Tulostus on melkoisen meluisa toimenpide. Tulostuksen aikana mitattu melutaso oli enimmillään 61 desibeliä, kun tulostin oli työpöydällä. Tulosteet valmistuvat nopeasti ja niiden laatu on hyvä. Valokuvatulosteiden laadussa tämä halpa tulostin eroaa vain vähän testin parhaista. Värit ovat melko hillityt, mikä on edullista esimerkiksi muotokuvissa ja auttaa saamaan puhtaat harmaasävyt. Hyvä on myös terävyys, samoin yksityiskohtien toisto. Testin parhailla laitteilla tehtyjen tulosteiden rinnalla värit vaikuttavat aavistuksen laimeilta.
Vaikka skannerin kansi on kiiltävä, se ei ole herkkä naarmuille ja pölylle.

Arvio

Halpa valokuvatulostin, jonka kuvanlaatu on hinta huomioon ottaen erinomainen. Sjoitusta laskevat vaatimattomat toiminnot. Paperialusta olisi voitu toteuttaa paremminkin.

Ominaisuudet

Merkki
Canon