Canon PIXMA PRO-10S

Upeita mustavalkokuvia

tekijä Välineopas #Tulostimet #Canon
8.6

Canonin uusi vaativan ammattilaistason A3+-tulostin painaa 20 kiloa. Raskaasta koneistosta huolimatta tulosteen valmistaminen vie laitteelta hyvän tovin. Parhaan laadun A4-tulosteen valmistuminen kesti viisi minuuttia 33 sekuntia. A3+-koon kuva syntyi kohtuullisemmassa ajassa eli kuudessa minuutissa 53 sekunnissa. Standard-laadulla tulostus on lähes 33 prosenttia nopeampaa, joskin värien syvyys silloin hiukan kärsii. Tulosteiden tarkkuus on loistava, ja värien kylläisyys ja selvärajaisuus ovat omaa luokkaansa. Mustavalkokuvien tulostuksessa laite on aivan lyömätön, sillä sävyt osuvat taatusti kohdalleen kolmen harmaasävyjä tulostavan värisäiliön ansiosta. Kaikkiaan tulostimessa on kymmenen erillistä värisäiliötä. Mielestämme ihon väri toistuu hieman liian kellertävänä. PRO-10S:n voi liittää langattomaan verkkoon ja sitä voi käyttää myös matkapuhelimella.

Arvio

Upeita mustavalkotulosteita, joissa ei ole ylimääräisiä värisävyjä. Harmaasävyt ja yksityiskohdat ovat tarkkoja sekä huippuvaloissa että varjoissa.
Tulostaminen on varsin hidasta. Kärsimättömän tulostajan onkin parempi valita tulostuksen standard-taso, joka sekin tekee erinomaista jälkeä.

Ominaisuudet

Merkki
Canon