Epson Expression Premium XP-6005

Epson Expression Premium XP-6005

XP-6005 tekee hintaluokkaansa nähden vaikuttavan hienoja kuvatulosteita. Jos A4-tuloste ulottuu reunasta reunaan, kuva ei tulostu aivan koko alaltaan.

tekijä Välineopas #Tulostimet #Epson
8.9

Expression XP-6005 on helppo kytkeä langattomaan verkkoon, ja suomenkieliset ohjeet ovat hyvät. Jos haluaa käyttää kaikkia laitteen mukana tulevia ohjelmia, on syytä varautua siihen, että asennus vie jonkin verran aikaa.
Kuten useimmat tämän luokan multitulostimet, XP-6005 tulostaa langatta tietokoneelta, tabletilta ja puhelimesta. Lisäksi se tulostaa SD-kortilta ja usb:n kautta. Käyttöä varten on painikkeita sekä näyttö, joka ei ole kosketusherkkä. Käyttö on mukavaa ja toiminnot helposti hahmotettavissa.
Parhaan laadun A4-kokoinen valokuvatuloste valmistuu 4 minuutissa 15 sekunnissa. Se ei ole kovin nopeaa, mutta odotus palkitaan. Kuvanlaatu kuuluu parhaimpiin, joita olemme nähneet alle 150 euron tulostimilla. Harmaasävyt ovat puhtaita, värikylläisyys on hieno, yksityiskohdat näkyvät ja erityisesti ihon sävyt toistuvat kauniina. Reunasta reunaan ulottuvista A4-tulosteista leikkautuu vähän pois, ja tulostin vaikuttaa avatessa, sulkiessa ja paperia lisätessä huteralta, mikä ei ole tässä hintaluokassa epätavallista.

Arvio

XP-6005 tekee hintaluokkaansa nähden
vaikuttavan hienoja kuvatulosteita.
Jos A4-tuloste ulottuu reunasta reunaan, kuva
ei tulostu aivan koko alaltaan.

Ominaisuudet

Merkki
Epson