Epson Expression Premium XP-7100

Hyvä tulostuslaatu ja luonnolliset värit. Tulostin tekee myös hienoja mustavalkokuvia ilman värivirheitä. Helppo kiinnittää langattomaan verkkoon. Erittäin kovaääninen ja tärisevä tulostin. Epson Expression Premium XP-7100 on lisäksi luokkansa kalleimmassa päässä.

tekijä Välineopas #Tulostimet #Epson
8.7

XP-7100 vetoaa innokkaisiin harrastajiin, mutta sopii myös kotikonttoriin, koska laitteella voi kopioida monta arkkia yhdellä kertaa. Etuna on suuri, kosketusherkkä näyttö, joka kiertyy esille, kun kone käynnistetään. Sekä näyttö että paperialusta toimivat hienosti, joskin jälkimmäinen pitää ääntä, kun koneen sammuttaa. Juuri melu onkin moinitoimitulostimen akilleenkantapää. Paperialustat pitävät kolisevaa ääntä koneen toimiessa, ja muutenkin laite on meluisa. Tulostettaessa syntyy myös värinää, joka saa pöydän tutisemaan koneen alla.
Toisaalta ilon aiheena on hieno tulostuslaatu. Yhden A4-kokoisen valokuvat tulostaminen parhaalla laadulla vie runsaat kolme minuuttia ja tavallisella laadulla puolet siitä. Värien puolesta laatuero ei ole suuri, mutta parhaan laadun kuvissa näkyy vähän enemmän yksityiskohtia. Värit ovat ylipäätään erittäin kauniit ja selkeät.

Conclusion

Värit ovat ylipäätään erittäin kauniit ja selkeät.

Ominaisuudet

Merkki
Epson