Epson WorkForce WF-7525

WF-7525 on kookas mutta silti tyylikäs laite. Siinä on yksi markkinoiden harvoista A3-skannereista, joten se toimii myös A3-kopiokoneena.

#Tulostimet #Epson
8.8

WF-7525 on kookas mutta silti tyylikäs laite. Siinä on yksi markkinoiden harvoista A3-skannereista, joten se toimii myös A3-kopiokoneena. Laitteella voi myös faksata, ja se toimii tulostimena langattomassa verkossa. Tulostimen A4-paperialustan voi napin painalluksella laajentaa, jolloin siihen voi laittaa myös A3- ja A3+-paperia. Jos mallin 1500W asennus oli hankalaa, WF-7525:n asennus ja kaikkien toimintojen käyttöönotto oli helppoa. Tästä saa kiittää muun muassa kookkaaseen värinäyttöön tulevia hyviä ohjeita. Laite toimii pääosin vakaasti, mutta sen tulostustoiminto hyytyi pari kertaa, mikä vaikutti käyttömukavuusarvo­sanaan. Laitteessa on kortinlukija, ja siinä olevalta kortilta voi tulostaa ja siinä olevalle kortille skannata. Lukijaan sopivat kaikki yleiset muistikorttityypit, xD-kortti mukaan luettuna. Laitteessa on myös usb-liitäntä, jonka kautta voi tulostaa kuvat suoraan kamerasta. Värintoisto on neutraali, harmaasävyt ovat täysin ilman värivirhettä ja ihon värit ovat luonnolliset. Värien kylläisyys on kuitenkin vaatimaton. Yksityiskohtien toisto on hyvä, mutta hyvin pienet yksityiskohdat eivät erotu yhtä hyvin kuin Canonilla. Tämän eron havaitsee kuitenkin vain tulosteita rinnakkain verrattaessa. Pari kertaa tulosteessa oli heikko, paperiradalla syntynyt poikkiraita.

Arvio

Epsonin monitoimilaite oli testin suuri myönteinen yllätys. Sen tulostuslaatu on hyvin lähellä testin parhaita, ja monipuolisuudeltaan se on tässä joukossa omaa luokkaansa.

Ominaisuudet

Merkki
Epson