H P Envy 120 e-All-in-One

HP Envy 120 on muotoilultaan omaperäinen laite. Etupuoli ja päällys ovat lasia, sivut mattamustaa muovia. Lasikansi peittää skannerin. Alkuperäinen laitetaan skanneriin kuvapuoli ylöspäin, ja sen jälkeen skannauspää kulkee lasikannen alla asiakirjan yli.

#Tulostimet #HP
7.7

Ratkaisu on omaperäinen, mutta toimiva. Kansi ei ole saranoitu niin, että kirjan skannaaminen onnistuisi. Envy 120:ssä kortinlukijan ja usb-muistin liitännät saadaan esiin kääntämällä tukeva kansi auki. Tulostimen oma usb-liitäntä on takasivulla. Hyvä yksityiskohta on se, että tulostimen paperisäiliö tulee tarvittaessa automaattisesti esiin ja vetäytyy taas sisään, kun sitä ei tarvita. Tämä on käyttäjän kannalta helppoa ja varmistaa, että paperisäiliö on aina oikeassa asennossa.
Tulostinajuri on melko yksinkertainen, mitä ei todellakaan voi sanoa laitteesta itsestään. Ohjelmisto toimii, mutta tarvittavia asetuksia joutuu hakemaan eri välilehdistä ja alakohdista.
Tulostimen toiminnan aikana mitatun melun kovuus oli ainoastaan 43 desibeliä. Tulostuslaatu eroaa muista vain marginaalisesti. Envy 120 vaimentaa kontrastia ja lisää terävyyttä, mikä sopii moneen huonohkoon kuvaan, mutta ei taitavan harrastajan hyviin kuviin. Värikylläisyys on testin vähäisin, mutta se ei paranna ihon sävyjen eikä pastellivärien toistoa.

Arvio

Envy 120 on tyylikäs laite, joka sopii hyvin toimistokäyttöön. Kuvanlaatu ja nopeus eivät ole vaativan harrastajan edellyttämällä tasolla. Värikylläisyys on suhteellisen vaatimaton.

Ominaisuudet

Merkki
HP