HP ENVY Photo 7830

Tulostimen käyttöliittymä on intuitiivinen, ja yhteys kodin verkkoon tulee luoduksi nopeasti ja vaivattomasti. Hinta on kalliinpuoleinen kilpailijoihin verrattuna, mikä ei ole hyvä asia, kun tulosteiden laatu on kuitenkin vain keskinkertainen.

tekijä Välineopas #Tulostimet #HP
7.7

HP 7830 on yhdistetty tulostin, skanneri, kopiokone ja telefax. Sen voi sijoittaa mihin vain ja tulostaa langattomasti tietokoneelta, puhelimesta tai tabletista talon wi-fin kautta.
Usb:lle ja SD-kortille on lisäksi liitännät. Tulostimen järjestelmä on varsin yksinkertainen, mutta kosketusnäyttöä on painettava melko lujaa ja täsmällisesti, jotta se reagoisi. Parhaan laadun A4-valokuvatuloste valmistui 3.03 minuutissa, mikä on hyvä joskaan ei vaikuttava tulos. Kuvanlaatu on kohtalainen, mutta kuvista tulee hieman punertavia jopa HP:n parhaalle kiiltävälle 300 gramman valokuvapaperille. Yksityiskohtia katoaa varjokohdista. HP 7830 käyttää kahta mustesäiliötä, mustavalkoista ja syaani–magenta–keltaista. Uusia mustesäiliöitä voi tilata HP Smart -ohjelman avulla. Itse laite ei ole kovinkaan edullinen verrattuna Canonin ja Epsonin valmistamiin kilpailijoihinsa.

Arvio

Tulostimen käyttöliittymä on intuitiivinen, ja yhteys kodin verkkoon tulee luoduksi nopeasti ja vaivattomasti.

Hinta on kalliinpuoleinen kilpailijoihin verrattuna, mikä ei ole hyvä asia, kun tulosteiden laatu on kuitenkin vain keskinkertainen.

Ominaisuudet

Merkki
HP