HP Sprocket Studio

Laita paperi tulostimeen, kiinnitä värikasetti ja lataa puhelimeesi HP:n suomenkielinen Sprocket-sovellus.

tekijä Välineopas #Tulostimet #HP
8.3

Laita paperi tulostimeen, kiinnitä värikasetti ja lataa puhelimeesi HP:n suomenkielinen Sprocket-sovellus. Käynnistä ja seuraa ohjeita. Nyt tulostus asentuu automaattisesti Bluetoothin avulla. Alkuun pääsee siis sujuvasti. Sprocket Studio tulostaa helppokäyttöisesti puhelimesta, mutta muuta se ei teekään.

Sublimaatiotekniikka tarkoittaa, että paperi menee tulostimen läpi neljä kertaa, jolloin värinauhalta lisätään yksi kerrallaan värit syaani, magenta ja keltainen sekä lisäksi pinnoite. Kuvan tulostus kestään noin 90 sekuntia. Kuvan koko on aina 10 x 15 cm. Löysimme 20 arkin alkuperäispakkauksen 10 eurolla, joten yhden kuvan hinnaksi tulee kohtuulliset 50 senttiä.

Terävyys ja yksityiskohdat ovat oikein hyvät. Värit ovat hieman elottomat, ja erityisesti ihon sävy ei toistunut oikeanlaisena. Mustesuihkutulostimella saa hienompia 10 x 15 cm:n tulosteita, mutta se vaatii kuvankäsittelytaitoja, joten Sprocket Studio on varmasti monista houkutteleva.

Conclusion

Mustesuihkutulostimella saa hienompia 10 x 15 cm:n tulosteita, mutta se vaatii kuvankäsittelytaitoja, joten Sprocket Studio on varmasti monista houkutteleva.

Ominaisuudet

Merkki
HP